fredag 30 oktober 2009

Vernissage Lördag och Söndag med TÄVLING

I dag lördag och i morgon söndag har jag hängt upp lite blandade bilder från jobb jag gjort. Bilderna hänger vid ingången av Knallerian.

Jag har även lite vintage bröllopsbilder hängande vid stolpen mitt mot KappAhls fina vintageskyltning.

På teven uppe i hörnet under lekborgen rullar ett bidspel (som några av er förmodligen redan sett)och utanför lekborgen sitter lite barnbilder på väggen. Kanske hinner jag byta och sätta upp några nya under dagen.

TÄVLING
Vinn en barn- eller familjefotografering inkl en 30x40 bild. Värd 2200kr

Allt du behöver göra är att besöka Knallerian och fylla i ett tävlignsformulär med namn och telefonnummer så drar jag vinnare under veckan som kommer.

torsdag 8 oktober 2009

Oj oj oj - nu är det mycket annat och lite bloggande

Högsäsong med efterarbete från alla bröllop i sommras plus en hel del fotograferingar just nu. Så jag hinner tyvärr inte alls blogga just nu.

Tror även att jag måste köpa mig ett litet andehus eller liknande och ställa i studion och lägga små offergåvor på........vet inte vilken av gudarna jag har retat upp....

Förutom att det är högsäsong så i veckan gick den andra hårdisken sönder så jag har flertalet bröllopsalbum att göra om som jag inte hade hunnit backupa. Även om jag bakupar ofta så blir det visst inte riktigt varje dag.
Jag var nästan i kapp från min stora diskcrash i somras och så hände det igen - helt otroligt. Hårdisken var bara ett par månader gammal.

Jag jobbar ca 80 timmar i veckan nu för att komma i kapp men tyvärr kommer det bli lite förseningar för några av er. Har ni frågor eller funderingar kan ni alltid maila och kolla hur det går för just era bilder.

Jag har tre och ibland fyra backup på alla orginalfiler så ingen behöver oroa sig för att bilderna skulle vara borta. Bilderna finns kvar men delar av mitt jobb finns inte kvar och måste göras om.

I går var jag och beställde helt nya hårdiskar att arbeta mot och med automatisk backup plus att jag ska försöka få till en internet backup också så nu ska det väl ändå inte kunna hända igen..... hoppas jag får dessa i morgon så att jag kan läsa över alla filer i helgen om inte så får det bli under nästa vecka.

Tänk vad sårbar man är med den digitala tekniken och när hårdiskarna verkar bli större och större och billigare och billigare så håller de visst inge vidare heller. Har köpt 5 st 1 gigs hårdiskar det senaste halvåret och två har redan gått sönder....så vågar man lita på de tre som är kvar som är av samma årgång.....nej inte jag därför beställde jag nya nu av annan leverantör.

I kväll ska jag bryta i hop och äta choklad och i morgon kommer jag igen och fotar som bara den. Har ett finfint uppdrag med massa gulliga ungar inblandade i morgon så det ser jag fram mot.

lördag 3 oktober 2009

Layout album, bröllop Borås

Min duktiga praktikant fick i uppgift att sätta i hop ett album av Jonas och Lisas bröllopsbilder. Jag har gjort ett par små ändringar bara för att.....jag ville. Men det är Sofie som har gjort hela arbetet.