måndag 18 januari 2010

Semester 2

Vilken underbar dag!

I dag har jag sonen for forsta gangen simmat med delfiner. Vilka fantastiska djur!!!!! Sa lena, sa snalla, sa ja helt underbara.

Sedan akte vi vidare till ett vattenfall dar det fanns hur manga fiskar som helst som vi matade och simmade med. Nar de fick sina langa grona bonor som de tydligen alskade sa var det mer fisk an vatten kring en. Vissa missade maten och traffade skinnet ocksa men det far man val ta.......

Sedan matade vi apor vid ett aptempel sa det var en riktig hojdardag.

onsdag 13 januari 2010

Semester

Detta ar val mest skrivet till familjen men vanner och intresserade ar sjalvklart valkomna att ta del av aventyren just nu.

Varmt och skont har i Thailand. Hur varmt det ar vet jag inte riktigt men over 30 helt klart. Vattnet ar skont om an sonen och jag faktiskt inte har varit sa mycket ute i solen an. Vi har slappat pa hotellrummet och kollat film. Bade Familjen Macahan och X-men boxarna har vi redan hunnit med. Inte har jag lyft en kamera sedan jag lamnade Sverige heller. Aven om man alskar sitt jobb sa ar det inte fel med lite ledigt ibland.

Smycken och solglasogon har vi agnat tid at i dag. Sa tva par Armani solglasogon rakade det bli till mig. (hm, vet inte om jag ska tacka eller inte tacka Malin pa fest och brollopsagenturen som har fatt in mig pa det dar med marken.....hm....Malin om du laser detta hoppas jag att Armani ar ett ok marke ?)

Efter smycken men fore solglasogon var vi ocksa i pa ett storre akvarium dar man fick klappa hajar och rockor. Akvariet gick man genom sa man hade fiskar runt sig. Maktigt att se dessa jattefiskar.

Sola, nej det har vi inte gjort annu....dygnet ar annu lite fel och ni som kanner mig vet att det inte ar vanligt att jag sitter pigg och vantar pa frukosten kl 06 pa morgonen. Men har man varit vaken sedan 03 sa borjar man bli bra hungrig 06. Vi verkar ga upp nar andra gar och lagger sig.....

En sak till, det kan vara bra att kolla vad hotellet heter innan man ger sig av pa aventyr......men det ar ju i och for sig sa billigt att aka taxi har sa det fick bli en taxi tills vi kande igen oss......hehe... kom bara i hag vad stranden hette men den var visst lang.

lördag 9 januari 2010

Växer och växer

Hade besök av lilla Moa häromdagen. Oj, vad barnen växer fort.....och vad roligt det är att få följa med i utvecklingen.





måndag 4 januari 2010

Elnaz och Tomas 4 jan


Just some quick pictures from today. I haven´t had time to go through them all yet but this is mostly from Elnaz to her friends that couldn´n come to the wedding today.
Today was a nice cold day with snow and happy people and we had a great time. Thank you all!